VVS i stugan av firma i Bromölla

VVS i stugan av firma i Bromölla

God förmiddag kära följare

Här i Bromölla skiner solen och det är full aktivitet i stugan för vi håller nämligen på att installera nytt VVS system där. Jag kan inte särskilt mycket om det där med än att jag gärna vill ha fungerande värme, vatten och avlopp. Det var min mans kollega som kände till en firma i Bromölla som jobbar med VVS så vi tog hjälp av dem. Utöver att fixa i stugan så är väl det mesta som vanligt, man jobbar och försöker få ihop vardagen.

Häromdagen började jag faktiskt reflektera över huruvida jag gör det jag egentligen vill göra. Jag är tacksam för mitt jobb men det känns som att det börjar växa en längtan efter förändring och då är det främst på jobbfronten. Det har ofta varit så att efter ett tag på ett jobb så börjar jag känna ett behov av förändring. I vissa fal har jag kunnat byta eller förändra min tjänst och andra gånger har jag istället bytt arbetsplats helt. Jag vet inte riktigt än vad jag vill så än så länge är det liksom ett slags inre sökande och utforskande.

?Jag tror det har att göra med att det känns som att man lägger för mycket tid och energi på jobbet och har för lite tid och ork kvar till det som faktiskt är viktigt, det vill säga tid med nära och kära. Samtidigt vill man ju ha tryggheten så jag skulle inte säga upp mig innan jag hade en ny plan. Kanske kommer det kännas bättre när man har haft lite semester som ju faktiskt är ganska så snart. Hoppas ni känner att ni är på rätt plats och gör något ni trivs med. Ha en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.