Trädfällning och markarbeten

Trädfällning och markarbeten

Hejsan hoppsan! Visst är livet bra underbart ibland, speciellt när det är fredag och helgen väntar runt hörnet. Jag sitter hemma i Uddevalla och ska alldeles strax bege mig av till jobbet, men först ska morgonkaffet ner. Till helgen tänkte jag i princip bara ta det lugnt och planera inför nästa vecka, jag kommer behöva ringa efter trädfällning i Uddevalla och kanske att jag hinner åka iväg för att köpa lite virke. Det är så att jag hade tänkt att fixa lite på tomten och göra en infart så att bilen slipper stå längs gatan hela tiden. Eftersom att jag aldrig har haft något garage så har jag heller inte någon väg som leder in mot huset. Nu är inte tanken att jag ska bygga ett garage utan jag tänkte mer snickra ihop något i form av ett skjul med ett tak som kan skydda bilen någorlunda. Jag hade gärna haft ett garage men det blir tillräckligt med arbete i form av trädfällning och stensättning för att jag ska kunna få en fin infart. När det är klart så finns alltid möjligheten att i framtiden kunna skaffa ett garage, men till en början får det räcka med den här lösningen. Min trädgård består till stor del av en massa träd som är fritt utspridda så det är därför som trädfällning behövs. Sen är det mer än trädfällning som behövs på tomten, jag kommer behöva gräva upp gräsmattan för att kunna göra en väg så att jag kan köra in bilen och så kommer vi till den roliga stensättningen. Jag kan garantera er att jag kommer använda mig av stora plattor för att minska mängden arbete, det kommer inte vara någon kullersten direkt. Nu vill jag faktiskt passa på att önska er alla en trevlig helg och hoppas att ni får fin dag!  


Kommentarer är stängda.