Renovering av badrum

Renovering av badrum

Tjenixen bloggen! Jag sitter här och funderar på vad jag får utföra för form av renoveringar i mitt badrum. Det är någonting med försäkringar och grejer när man ska göra ett arbete av badrum och övriga våtrum, men jag har inte så bra koll på vad som gäller. Jag tror det är bättre att anställa någon byggare i Trelleborg som kan hjälpa mig att rusta upp mitt badrum istället för att riskera något. Att ha ett fräscht badrum är något som jag värdesätter högt. Det var nog ungefär femton år sedan som det gjordes något i badrummet och så jag skulle vilja säga att det är lite på tiden även fast det inte är ofräscht så är det inte heller så att jag trivs med det. Jag tror inte att det skulle bli några stora kostnader med en renovering eftersom att det inte är mer än några ynka kvadratmeter. Det är ett under att jag egentligen har plats med badkar, toalett och handfat. Min tanke är att slopa badkaret men kaklet går liksom runt det så man kan inte riktigt bara lyfta ur badkaret och slänga det. Jag kan tycka att det är skönt med ett badkar så att man kan ta sig ett bad emellanåt men ska jag vara ärlig så är det inte ofta jag använder det. Ska jag bara skölja av mig så föredrar jag att göra det i en dusch istället, det känns mycket smidigare. Att bara ha en dusch skulle också ge mig ett betydligt större utrymme och då skulle jag kunna få plats med ett litet badrumsskåp. Sen tycker jag det känns fräschare med att ha en dusch än vad det gör med ett badkar. Jag får nog läsa på lite och kontakta någon hantverkare i Trelleborg som kan hjälpa mig att få en dusch istället.  


Kommentarer är stängda.