Nästa år är det dags för renovering

Nästa år är det dags för renovering

Hejsan svejsan bloggen! Året är på väg mot sitt slut och det kanske många av er som börjar göra upp en lista angående vad ni vill åstadkomma nästa år, jag är garanterat en av dem som börjat skriva ner några saker jag vill få gjort. Det första som jag kom att tänka på var att renovera om mitt hem, vilket är någonting som jag länge har velat göra. Till det behöver jag dock en snickare, för jag besitter absolut inga hantverkarkunskaper överhuvudtaget. Jag har verkligen bestämt mig för att en renovering ska hända nästa år, det är dags att göra verklighet av mina visioner. Att hitta någon snickare i Norrort känns inte som den största utmaningen utan det är nog snarare att förvandla mina tankar till handlingar som är den stora utmaningen i det här projektet. För mig har det alltid varit lite av ett problem, det finns så många saker som jag vill göra men det stanna på något sätt bara vid idéer och visioner. Det tar alltid lite extra lång tid innan det blir verklighet av allting och därför kan det vara bra att skriva ner sådana saker på en lista så att jag faktiskt gör någonting av det istället, listan blir som en liten påminnelse. Kanske finns det någon mer än jag där ute som verkligen vill ha en renovering, då tycker jag att ni ska ta och ringa en snickare för att få ert projekt bli verklighet. Någon kanske vill ut och resa, då ska ni självklart göra det också. Låt inte era drömmar bara vara visioner, utan gör verklighet av dem istället. Det blir så mycket roligare då! Innan jag sätter punkt för det här blogginlägget så vill jag önska er en god jul och ett gott nytt år, vi får se om jag hinner med något mer inlägg innan årsskiftet. 


Kommentarer är stängda.