Måla om i köket

Måla om i köket

Tjenare bloggen! Nu har jag en sån där period igen då min rastlöshet tar över och jag behöver saker att göra. Den här gången är det köket som får sig en omgång och jag har faktiskt redan kontaktat en målare i Solna som ska måla om mina köksluckor. För att göra det så behöver jag dock skruva bort alla luckor, vilket blir en del av dagens projekt. Att gå hemma och vara sjukskriven från jobbet är ingenting som jag tycker om särskilt mycket ska ni veta, det var skönt i en dag sen började man klättra på väggarna av rastlöshet. Jag har under de här veckorna gjort väldigt mycket förändringar i hemmet, det har bland annat varit en snickare här och fixat vardagsrummet och nu är det då dags för en målare. Det här är något som funkar för att få tiden att gå, jag är trött på att bara ligga hemma i soffan och inte göra någonting. Enligt prognoserna så ska jag börja arbeta lite om två veckor men jag kommer inte gå in på hundra procent direkt så det blir fortfarande en del tid hemma som kommer behöva spenderas. Snart har jag inget kvar att renovera hemma, det kan bli så att balkongen kan få sig ett litet lyft med. Därefter så kan jag inte göra så mycket mer, snacka om att jag ändå har varit produktiv under tiden som jag har gått hemma. Jag saknar jobbet väldigt mycket och mest saknar jag det sociala, att alltid få vara runt folk och ha någon att prata med. Nu går jag ibland runt och pratar i telefon med mina vänner men eftersom att många arbetar så har de inte tid för att tjata med mig hela dagarna. Nej om man skulle ta och skruva ner de där köksluckorna så att de kan skickas iväg till en målare någon gång.  


Kommentarer är stängda.