Behöver du hjälp från snickare?

Behöver du hjälp från snickare?

Tjenare alla härliga läsare! Jag befinner mig hos min syster nere i Kalmar och därför tänkte jag rikta det här inlägget till er som bor i eller i närheten av Kalmar. Den här gången vill jag tipsa er om en snickare som även kan utföra fönsterbyte, vilket kan vara bra om man ska göra någon renovering eller ombyggnation. Då kan man likväl göra ett fönsterbyte också och slå två flugor i en smäll, visst låter det bra. Min syster som bor här nere sedan några år tillbaka har precis fått sitt hus renoverat och jag måste säga att jag är imponerad, men mycket av det beror till stor del på att jag knappt kan slå i en spik rakt. Skämt åsido, det var en väldigt bra renovering och det var minst sagt på tiden. Senaste gången jag var nere hos henne så såg det som att ingen hade rört huset på hundra år, det susade i varenda fönster och varje natt blev det helt iskallt för dom där fönsterna var allt annat än täta. Nu däremot ser det faktiskt lite modernt ut och genom dom här fönsterna blåser det minsann ingen vind kan jag lova. Hon fick som sagt hjälp av en snickare och det är var från ett företag som heter MP Snickerier. Jag känner att jag kommer bege mig ut på för djupt vatten om jag diskuterar för mycket om den branschen, speciellt med tanke på mina kunskaper. Bra blev det iallafall och min syster var nöjd med resultatet. Så om det finns någon läsare i Kalmar som är i behov av en snickare så fick ni här ett alternativ. Passa även på att genomföra fönsterbyte också, det gör stor skillnad. Det var allt jag hade att säga idag, hoppas ni får en fortsatt fin dag och glöm inte att njuta av sommaren.


Kommentarer är stängda.